Swing rácsos kiságy 120x60 cm

150 079 Ft

118 172, áfa nélkül

Adóval együtt

Minőség és Kényelem a Babaszobában!

Üdvözlünk, kedves Kismama! Amint elkészül a babaszoba tervezése és berendezése, minden részlet számít. Az optimális környezet megteremtéséhez, ahol a Te és kisbabád mindennapi kalandjai zajlanak, érdemes odafigyelned a minőségre és a természetes anyagokra.

Bemutatkozik a 120x60 cm-es Swing kiságy.

A Swing Kollekció Kiemelkedő Jellemzői:
1. Skandináv dizájn
2. Láthatóan könnyed szerkezet
3. Masszív bükkfa elemek
4. Eredeti formák - sok belső elrendezési lehetőség
5. A klasszikus és modern kombinációja

- bővebb leírást a lap alján találod

Matrac: Nem
Leesésgátló: Nem
Várható szállítás 2-6 hét

Ez még talán érdekelhet

Swing 2 ajtós szekrény

Ár 232 379 Ft

Swing könyvespolc 160 cm magas

Ár 149 025 Ft

Swing komód bababútor

Ár 147 470 Ft

Swing komód 4+1 bababútor

Ár 188 766 Ft

Minőség és Kényelem a Babaszobában!

Üdvözlünk, kedves Kismama! Amint elkészül a babaszoba tervezése és berendezése, minden részlet számít. Az optimális környezet megteremtéséhez, ahol a Te és kisbabád mindennapi kalandjai zajlanak, érdemes odafigyelned a minőségre és a természetes anyagokra.

Ismerd meg egyik legnépszerűbb kiságyágyunkat a Swing kollekcióból! A 120x60 cm méretű kiságy három különböző matracmagassággal rendelkezik, valamint két kivehető rúddal (rugóval ellátva).
Egy érdekes és praktikus megoldás révén a kiságy egyik oldalát eltávolíthatod - így a kiságy a gyermek növekedésével lépést tarthat.

Az anyagok minősége kiemelkedően fontos számunkra. A kiságy oldalai, fej- és lábtámasza MDF-ből készültek, míg az erős bükkfából készült rúdak, alap és lábak természetességet sugároznak. Az ágykeret pedig fenyőfából készült, így biztosítva a tartósságot és a stílusos megjelenést.

Az ideális alváshoz és pihenéshez kínálunk lehetőséget, hogy megvásárold a Sensitive matracot, amely tökéletesen illeszkedik a 120x60 cm méretű kiságyhoz.
Természetesen a kiságy megfelel az EN-716 szabványnak, így biztos lehetsz benne, hogy minden biztonsági előírásnak megfelel.

Az öröm és kényelem, tartósság, a kiságyunk kulcsfontosságú értékei. Várunk szeretettel, hogy részesei legyél ennek a csodálatos utazásnak a Swing kiságyunk segítségével!

Opciósan rendelhetsz hozzá Alsófiókot vagy másnéven ágyneműtartót, leesésgátlót és matracot is.
Az alsófiók - mellyel, strapabíró, praktikus és tágas tároló tér, melybe kényelmesen elhelyezhető az ágynemű és minden szükséges dolog, akár a gyermek játékai is. Az alsófiók csendesen és kényelmesen kihúzható görgőkkel van felszerelve.

A leesésgátló - Biztonsági korlát, melyet az ágykeretre csúsztathatsz (opcionálisan be is csavarozható a belső oldalon). Anyaga: festett MDF tábla, fenyőfa konzolok

A martac tulajdonságai: Modern gyermekmatrac: - kemény poliuretán hab és természetes latex kombinációja, - szabad levegőkeringés vízszintes és függőleges szellőzőcsatornákon keresztül, - kemény, biztonságos perem a biztonság javításához és az első lépések megkönnyítéséhez, - cserélhető szintetikus latex betét - egy finom és tartós pamut kötött huzat, puha vatelin és szivacs habszivaccsal bélelve, egyedi alváskényelmet biztosít. Hatékonyan felszívja az izzadtságot.

PI swing 034-010-310

Adatlap

Teljes magasság
89,5 cm
Szélesség
124,5 cm
Mélység
66 cm
Összeszerelést igényel?
Igen

Megadott referenciák

ean13
5905191391386
Kapcsolódó termékek ( 11 további termék ugyanebből a kategóriából )