Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.mobcenter.hu webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti az abban foglaltakat magára nézve. 

A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. 

 

Üzemeltető: BioGames.hu Kft

Kapcsolattartó: Blaner Zoltán ügyvezető

Székhely: 4531 Nyírpazony Gyöngyvirág út 12.

Levelezési cím: 4531 Nyírpazony Gyöngyvirág út 12.

Adószám: 24293473-2-15

EU Adószám: HU24293473

Cégjegyzékszám: 15-09-080485

Cégbejegyzés: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága

Bankszámlaszám (HUF): 12042830-01384819-00100009

Nemzetközi bankszámlaszám IBAN (EUR): HU73-1204-2830-0138-4819-0100-0005

Bank: Raiffeisen Bank Zrt.

 

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 30 991 6236

Email: info@mobcenter.hu

 

A honlap internetes tárhelyét biztosítja:
DotRoll Kft. 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
Cégjegyzékszám: Főv. bír. 01-09-882068
Telefon: +36 (1) 432-3232
Fax: +36 (1) 432-3231
E-mail: support@dotroll.com

 

A szerződés nyelve: Magyar

Az Általános Szerződési Feltételek nem utalnak egyetlen magatartási kódexre sem.

 

Vásárlás menete:

Amennyiben megtetszett valamelyik termékünk, és vásárolni szeretne vagy akár csak további információra lenne szüksége a kiválasztott termék vonatkozásában pl: pontos szállítási határidő, házhozszállítási díj stb. kérjük használja az árajánlat kérése gombot. Ezt követően az árajánlatkérés beérkezéséről a rendszer egy automatikus üzenetben tájékoztatja Önt, hogy megkaptuk az ajánlatkérését.

Az árajánlat elküldése semmiféle kötelezettségel nem jár Önre nézve az csupán tájékoztat minket mi érdekli Önt és kollégáink kapcsolatba lépnek Önnel, mely során konkrét árajánlatot, szállítási határidőt és házhozszállítási díjat küldenek e-mailben az Ön által megadott e-mail címre. Ezt követően Ön elfogadhatja az ajánlatunkat, de akár vissza ia utasíthatja azt, ennyire egyszerű.

Amennyiben nagyobb mennyiséget vásárolna pl.: étterembe, kávézóba, hotelbe vagy akár kereskedelmi céllal ugyanígy küldje el részünkre árajánlatkérését, és lehetőségeinkhez képest megpróbáljuk a legjobb árakat nyújtani Önnek.

 

Termék információk:

Amenniyben bizonytalan valamelyik termékünk színében, anyagában, csak hívjon minket és kérje termék/színmintánkat.
A legtöbb termékünkhöz rendelkezünk szín és anyagmintákkal, melyeket futárszolgálattal 1-2 napon belül kiszállítunk Önnek, így az otthonában választhatja ki a leginkább megfelelő színt.
Bármilyen kérdés, kérés esetén tapasztalt kollégáink állnka a rendelkezésére, csak hívjon minket.

Folyamatosan megújul kínálatunk, mely során igyekszünk minnél több információval szolgálni termékeikről a honlapunkon, sajnos előfordulhat olyan, hogy mégis hiányosak a leírások, ez esetben kérjük hívja az ügyfélszolgálatunkat ahol igyekszünk minden kérdésükre válaszolni.

Néhány termékünk összeszerelést igényel, kérjük megrendelés előtt kérje tájékoztatásunkat.

A termékeknél megtalálhatóak az adott termék bruttó (27% ÁFÁs) ára. A terméeket A bruttó áron lehet megvásárolni, minden vásárlás alkalmával számlát állítunk ki.

 

Fizetési feltételek

Előrendelés esetén 50 % előleget kérünk.
Áruházunkban lehetőség van banki átutalással (előre történő fizetésre) utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén az előre meghatározott vételár egy részét és a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének. Webáruházunk esetenként kuponokat biztosít bizonyos feltételek esetén, ezen kuponok beváltására az árajánlatkérés során nyílik lehetőség.

Szállítási információk:

A webáruházunkban található összes terméket országszerte kiszállítjuk, előzetes egyeztetést követően akár külföldre is. Törekszünk arra, hogy lehetőleg minnél több terméket raktáron tartsunk, melyeket 1-3 nap alatt tudunk kiszálítani. Azon termékeket melyek nincsennek raktáron, általában 1-6 hét alatt szállítjuk ki. Az egyedileg az ügyfél részére készített kárpitozott termékeknél max. 6 - 8 hét a várakozási idő, amennyire lehet ezt mindíg próbáljuk lerövidíteni. Sajnos viszont a gyártói késedelem miatt felmerülő esetleges csúszások miatt felelősséget nem tudunk vállalni.

Kiemelten fontosnak tartjuk termékeink biztonságos és költséghatékony kiszállítását.
Attol függően, hogy milyen terméket rendelt, a kiszállítás történhet GLS, TNT, Raben Hungary Kft, Trans-Pack Hungária, és Saját flotta által.
Lehetőség van természetesen személyes átvételre is ezt a Nyíregyházi bemutatótermünkben vagy a raktárunkban tehetik meg, ezzel kapcsolatban kollégáink tudnak felvilágosítással szolgálni.
Amennyiben a házhozszállítást választja általánosságban elmondható, lakossági mennyiségeket Br.: 1.500 - 20.000 Ft a szállítási díj (a csomagban több termék is lehet)

A szállítás, hacsak megrendeléskor máshogy nem lett egyeztetve, (és nem a Biogames.hu Kft saját flottája szállítja ki) járdaszegélyig történő kiszállítást jelent!
A termékek minden esetben ellenőrizetten sérülésmentes állapotban hagyják el a raktárunkat. Amennyiben az átvételkor sérülést észlel a dobozon kérjük minden esetben kérje jegyzőkönyv felvételét a futártól, és értesítsen minket telefonon. Amennyiben ez nem történik meg sajnos nem tudunk felelősséget vállalni az esetleges károkért.

 

Sikertelen kiszállítás

Amennyiben a Vevő hibájából meghiúsul a kiszállítás a nem lemondott megrendelések újraküldésének a költsége a Vevőt terheli. Ezen költség (a tényleges kiszállítási költség) a Vevő felé kiszámlázásra kerül. Újraküldés esetén ezek után a terméket csakis előreutalással áll módunkban küldeni.

 

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld a biogames.hu webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről, ami csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Vásárlástól való elállás joga, a termék visszaküldése

A vásárló a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben foglaltak szerint a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, mi azonban ezt az időt 30 napban határozzuk meg bízva termékeink minőségében.

A vevő kötelessége visszajuttatni a terméket a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, a vevő az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut az eladónak (azaz a kézhezvételtől számított maximum 44 napon belül). A webáruházunk utánvétes csomagot nem vesz át!

A vevő elállása esetén az eladó az áru visszaérkezését követően, annak ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti, A vevő által megadott bankszámlaszámra való utalással. Az eladó kizárólag használatba nem vett, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat ezen pont alapján.

Amennyiben a vásárló az általa megrendelt terméket valamilyen okból kifolyólag nem veszi át és a futárszolgálat a biogames.hu webáruház költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak 100% előrefizetés esetén szolgáljuk ki!

Pénzvisszafizetési garancia 

Mivel csak a legjobb minőségű termékeket áruljuk melyek minőségében mi is maximálisan hiszünk ezért, amennyiben Ön mégsem lenne elégedett megvásárolt termékkel egyedülálló módon azt lakossági vásárlóinktól 30 napon belűl teljes áron visszavásároljuk azt és segítünk a visszaszállítás megszervezésében is. Projektek, Éttermek, Hotelek, Kávézók, Közületek, viszonteladásra vásárolt termékek Visszavásárlási feltételeit a szállítási szerződésünk részletezi. Egyedileg, a megrendelő igényei alapján készített termékek visszavásárlása felöl érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. 

Reklamáció, Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Jótállás csak tartós használati cikkekre (51/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet melléklete) vonatkozik. 

A vevőnek azonban jogában áll kifogást emelni ha úgy ítéli meg, hogy a termék hiányos/hibás. Amennyiben a kézbesítéskor a futár sérülést tartalmazó csomagot ad át, kérjük, a helyszínen a futár jelenlétében jegyzőkönyv felvételével egyetemben vizsgálja meg a csomagot tételesen.

Amennyiben eltérést tapasztal a kiszámlázott és a szállított tételek között, illetve sértetlen csomagolásban sérült vagy hiányos terméket talál, abban az esetben kérjük, haladéktalanul vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben (info@mobcenter.hu) vagy telefonon (+36 30 991 6236), a probléma mihamarabbi megoldása érdekében.

A reklamációkat a bejelentést követő 8 munkanapon belül kivizsgáljuk. Abban az esetben, ha a termék sértetlen csomagolásban hiányos vagy hibás, raktáron lévő termék esetében azonnal, de legkésőbb a bejelentést követő 14 napon belül egy az eredeti termékkel megegyező hiánytalan, kifogástalan minőségű terméket díjmentesen újra postázunk a vevő részére. Ha a termék nem található raktárkészleten visszatérítjük a vásárlás összegét.

 

Szerzői jogok

A www.mobcenter.hu honlapon megtalálható grafikus elemek, képek szövegek, a BioGames.hu Kft tulajdona illetve a képek esetében a gyártókat illeti, továbbá védjegyoltalom alatt állnak. A webáruház tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra való másolása a tulajdonos (BioGames.hu Kft) írásos engedélye nélkül tilos.

Panaszügyintézés lehetőségeinek ismertetése

Vásárló a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni: 

 Biogames.hu Kft

 Blaner Zoltán Ügyvezető
 Levelezési cím: 4531 Nyírpazony Gyöngyvirág út 12.
 Telefonszám: +36 30 991 6236
 Email cím: info@mobcenter.hu

 

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság: 
 Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. 
 Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20. 
 Központi telefonszám: +36 1 459 4800 
 Faxszám: +36 1 210 4677


Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 
 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. 
 Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5. 
 Telefon: +36 -1-391-1400 
 Fax: +36-1-391-1410 
 E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

 Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi út 2. 
 Levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi út 2. 
 Központi telefonszám: +36 42 311-544 
 Faxszám: +36 42 311-750

Jelen ÁSZF hatálybalépése: 2018.12.16

Jelen ÁSZF letöltése: ÁSZF - Letöltése