Swing átalakítható kiságy 140x70 cm

168 896 Ft

132 989, áfa nélkül

Adóval együtt

Minőségi Bababútor Kiságy - Nőjön Együtt Gyermekeiddel!

Kedves Kismama, ha a tökéletes babaszoba kialakítására törekszel, fontos szempont a kiságy minősége, a természetes anyagok és a tartósság. A Swing Kollekció 140x70 cm méretű kiságya tökéletes választás lehet, ami a gyermeke növekedésével könnyedén átalakítható nagyobb gyermekággyá.

Bemutatkozik a 140x60 cm-es Swing kiságy.

A Swing Kollekció Kiemelkedő Jellemzői:
1. Skandináv dizájn
2. Láthatóan könnyed szerkezet
3. Masszív bükkfa elemek
4. Eredeti formák - sok belső elrendezési lehetőség
5. A klasszikus és modern kombinációja

- bővebb leírást a lap alján találod

Matrac: Nem
Ágyneműtartó: Nem
Leesésgátló: Nem
Várható szállítás 2-6 hét

Ez még talán érdekelhet

Swing 2 ajtós szekrény

Ár 232 379 Ft

Swing könyvespolc 160 cm magas

Ár 149 025 Ft

Swing komód bababútor

Ár 147 470 Ft

Swing komód 4+1 bababútor

Ár 188 766 Ft

Minőségi Bababútor Kiságy - Nőjön Együtt Gyermekeiddel!

E különleges darab három különböző matracmagasság beállítással rendelkezik, és két eltávolítható rúddal (rugóval) van ellátva.
A kiságy minőségi anyagokból készült, MDF-t használtunk a kiságy oldalaihoz, valamint a fej- és lábtámlákhoz, masszív bükkfából pedig a rúdakat, az alapot és a lábakat alakítottuk ki. A fenyőfa pedig az ágykeretet erősíti, így garantálva a hosszú élettartamot és a tartósságot.
Ha szeretnéd a kiságy funkcionalitását tovább fokozni, vásárolhatsz hozzá kiegészítő védőkorlátot és a 140x70 méretű Sensitive matracot. Bízz benne mivel a kiságy megfelel az EN-716 szabványnak, így a biztonság mindig előtérben áll.
Ne habozz, engedd, hogy a Minőségi Swing Bababútor, Kiságy segítségével gyermekeidkel együtt növekedjetek és élményekben gazdag pillanatokat éljetek át!

Opciósan rendelhetsz hozzá Alsófiókot vagy másnéven ágyneműtartót és leesésgátlót és matracot is.
Az alsófiók - mellyel, strapabíró, praktikus és tágas tároló tér, melybe kényelmesen elhelyezhető az ágynemű és minden szükséges dolog, akár a gyermek játékai is. Az alsófiók csendesen és kényelmesen kihúzható görgőkkel van felszerelve.

A leesésgátló - Biztonsági korlát, melyet az ágykeretre csúsztathatsz (opcionálisan be is csavarozható a belső oldalon). Anyaga: festett MDF tábla, fenyőfa konzolok

A martac tulajdonságai: Modern gyermekmatrac: - kemény poliuretán hab és természetes latex kombinációja, - szabad levegőkeringés vízszintes és függőleges szellőzőcsatornákon keresztül, - kemény, biztonságos perem a biztonság javításához és az első lépések megkönnyítéséhez, - cserélhető szintetikus latex betét - egy finom és tartós pamut kötött huzat, puha vatelin és szivacs habszivaccsal bélelve, egyedi alváskényelmet biztosít. Hatékonyan felszívja az izzadtságot.

PI swing 034-011-310

Adatlap

Teljes magasság
89,5 cm
Szélesség
144,5 cm
Mélység
76 cm
Összeszerelést igényel?
Igen

Megadott referenciák

ean13
5905191391393
Kapcsolódó termékek ( 11 további termék ugyanebből a kategóriából )