Swing 2 ajtós szekrény

232 379 Ft

182 976, áfa nélkül

Adóval együtt

A Swing kollekcióból származó kétszárnyú gardrób, kiváló minőségű, csendes zárási rendszerrel.

Kedves Kismama! Ha olyan bababútort keresel, ami nem csak kiváló minőségű, de természetes anyagokból készült és hosszú élettartamú, akkor a Swing kollekciós gardrób a tökéletes választás a számodra. Válaszd a legjobbat a kis jövevény számára!

- bővebb leírást a lap alján találsz a termékről.

Várható szállítás 2-6 hét

Ez még talán érdekelhet

Swing 3 ajtós szekrény

Ár 307 988 Ft

Swing komód bababútor

Ár 147 470 Ft

Swing komód 4+1 bababútor

Ár 188 766 Ft

Belül egy függőleges elválasztó található, és számos lehetőség kínálkozik a gardrób belső elrendezésére. Például az egyik oldalon 4 polc, míg a másikon 2 polc és 2 ruhalógató – alapértelmezésben 4 polc és 2 ruhalógató található. További polcok is vásárolhatók hozzá (maximum 2 darab).

A gardrób festett MDF lapból (előlapok), tömör lakkozott bükkfából (lábak) és illesztés nélküli laminált lapból készült. Az EN 71-2 szabványnak megfelelően, biztonságos, tanúsított festékekkel festették. A fiókos szekrény fehér színben kapható és tömör bükkfából készült lábakkal rendelkezik. Mind a fiú, mind a lány szobájába illik. Bababútoraink minőségére és tartósságára mindig is nagy hangsúlyt fektettünk, különös tekintettel a természetes anyagok használatára, amelyek nem csak tartósak, de a kisbabák egészségét is szem előtt tartják.

Összeszerelést igénylő termék.

PI swing 034-042-310

Adatlap

Teljes magasság
199,5 cm
Szélesség
100 cm
Mélység
52,5 cm
Összeszerelést igényel?
Igen
Kapcsolódó termékek ( 11 további termék ugyanebből a kategóriából )