• -10%

Higold Onda minőségi napozóágy

919 524 Ft
827 572 Ft 10% megtakarítás

651 632, áfa nélkül

Adóval együtt

A Pininfarina egy megalapozott és elismert olasz tervezőcsapat. A luxusautó-cégekkel, például a Ferrarival, a Maseratival és a Cadillac-cal folytatott együttműködések révén vált ismertté.

A Pininfarina dizájnstúdió kizárólag a HIGOLD-dal fejlesztette ki az Onda nevű kiváló minőségű kollekciót. A Pininfarina a tengeri hullám megtörését választotta a kerti bútorok tervezésének és formanyelvének meghatározó vezérmotívumává. A hullám által létrehozott üreg - más néven hullámhordó - visszatükröződik a minőségi bútorok szerkezetében. Az Onda név szimbolikus és összefüggő a kollekció számára, mivel a kollekció neve az olasz nyelvből származik, és magyarul hullámot jelent.

Az Onda kerti nyugágy minden környezetbe ügyesen beleolvad, és jó közérzet kelt. Az alumínium és a prémium tikfa prémium anyagkeveréke minden pillanatot tökéletessé tesz. A háttámla kellemes tapintású, és különböző szögekbe állítható. A kerti nyugágy ezért ideális a pihenéshez és a pihenéshez.

Termék leírás

Méretek:
- Kerti nyugágy (SzxMxM): 765 x 2220 x 870 mm
- Oldalasztal (SzxMxM): 650 x 605 x 300 mm

Anyag: alumínium, tikfa, Sunbrella kárpit

Szín: Fehér váz - szürke

Szállítás:
- 1x kerti nyugágy
- 1x oldalasztal

Előnyök:
- Alacsony karbantartási igényű és könnyen kezelhető
- Kiváló minőségű és könnyű alumínium
- Időjárás- és fakulásálló
- Hő- és hidegállóság
- Beltéren és kültéren is használható

PININFARINA ONDA

A Pininfarina egy nemzetközi hírű dizájnház, az olasz stílus szimbóluma a világon. Közel 90 éves tapasztalattal olyan értékekkel rendelkezik, mint a tisztaság, elegancia és innováció. Ezek alapján versenyképes termékeket és szolgáltatásokat kínál. A tevékenységek a tervezésre, mérnöki szolgáltatásokra, egyedi vagy kis szériás autók tervezésére és gyártására irányulnak.

HG Onda_white/grey_2042320
Kapcsolódó termékek ( 16 további termék ugyanebből a kategóriából )