• -10%

Higold York bárasztal szett 6 személyes

1 274 693 Ft
1 147 223 Ft 10% megtakarítás

903 326, áfa nélkül

Adóval együtt

Csúcskategóriás kerti bútor - ezt jelenti a HIGOLD, és a York-sorozat bárasztal-szettje miatt megértheted, hogy miért. A stílusos kialakítás egyedülálló pillanatokat ígér a barátokkal és a családdal.

Az elegáns York bárasztal a klasszikus tikfa bútor elemeit ötvözi a modern kerti dizájnnal. A keret porszórt alumíniumból készült, támaszként pedig kiváló minőségű tikfa lécek szolgálnak. Ez az anyagválasztás időjárásálló és könnyen gondozható. Élvezze a pezsgő bár hangulatot a kertjében.
A szállítás négy karfás fix bárszéket és két forgó funkciós bárszéket, illetve egy York bárasztalt tartalmaz. Az erős felépítés, a hozzá tartozó masszív megmunkálás és a filigrán dizájn elegáns összbenyomást eredményez.

Méretek:
- Bárasztal (SzxMxM): 1800 x 820 x 1065 mm
- Bárszék (SzxMxM): 600 x 620 x 1100 mm

Anyag: alumínium és tikfa, olefin párnák

Szállítás:
- 4x bárszék
- 2x bárszék forgatható funkcióval
- 1x bárasztal

Előnyök:

- Alacsony karbantartási igényű és könnyen kezelhető

- Kiváló minőségű és könnyű

- Alumínium Időjárás- és fakulásálló

- Hő- és hidegállóság

- Beltéren és kültéren is használható

A HIGOLD York kollekciója igazi klasszikus és nagyon népszerű a kerti bútorok között. A textil, alumínium és tikfa szín- és anyagkombinációja kiváló minőséget ígér a kertben, a teraszon vagy a télikertben. A York kerti bútorok széles választékát kínálja, amelyek egymással kombinálhatók, és nem hagynak kívánnivalót maguk után.

HG York BAR_2017170
Kapcsolódó termékek ( 16 további termék ugyanebből a kategóriából )