• -10%

Higold Onda kültéri szett

4 835 404 Ft
4 351 864 Ft 10% megtakarítás

3 426 665, áfa nélkül

Adóval együtt

A Pininfarina egy megalapozott és elismert olasz tervezőcsapat. A luxusautó-cégekkel, például a Ferrarival, a Maseratival és a Cadillac-cal folytatott együttműködések révén vált ismertté.

A Pininfarina dizájnstúdió kizárólag a HIGOLD-dal fejlesztette ki az Onda nevű kiváló minőségű kollekciót. A Pininfarina a tengeri hullám megtörését választotta a kerti bútorok tervezésének és formanyelvének meghatározó vezérmotívumává. A hullám által létrehozott üreg - más néven hullámhordó - visszatükröződik a minőségi bútorok szerkezetében. Az Onda név szimbolikus és összefüggő a kollekció számára, mivel a kollekció neve az olasz nyelvből származik, és magyarul hullámot jelent.

Az Onda sorozat nappali kanapéja ügyesen illeszkedik bármilyen környezetbe, és egyedülálló pillanatot teremt. Az alumínium és a prémium tikfa első osztályú alapanyagja minden pillanatot tökéletessé tesz.

Méretek:
- Fotel (SzxMxM): 1055 x 930 x 770 mm
- 2 személyes kanapé (SzxMxM): 1800 x 930 x 770 mm
- Dohányzóasztal (SzxMxM): 720 x 1200 x 435 mm
Anyag: alumínium, tikfa és Sunbrella kárpit

Szállítás:
- 2x fotel
- 1x 2 személyes kanapé
- 1x dohányzóasztal

Előnyök:
- Alacsony karbantartási igényű és könnyen kezelhető
- Kiváló minőségű és könnyű alumínium
- Időjárás- és fakulásálló
- Hő- és hidegállóság
- Beltéren és kültéren is használható

PININFARINA ONDA

A Pininfarina egy nemzetközi hírű dizájnház, az olasz stílus szimbóluma a világon. Közel 90 éves tapasztalattal olyan értékekkel rendelkezik, mint a tisztaság, elegancia és innováció. Ezek alapján versenyképes termékeket és szolgáltatásokat kínál. A tevékenységek a tervezésre, mérnöki szolgáltatásokra, egyedi vagy kis szériás autók tervezésére és gyártására irányulnak.
HG Onda_Leather_2052010
Kapcsolódó termékek ( 16 további termék ugyanebből a kategóriából )