Kezdőlap PI Snap rácsos kiságy 120*60 cm

PI Snap rácsos kiságy 120*60 cm szürke

123 963 Ft

97 608, áfa nélkül

Adóval együtt

Fedezd fel a Snap kollekció szürke színű kiságyát – ahol a kényelem és a stílus találkozik!

Egy modern kismamaként keresed az ideális bababútort gyermekednek? A Snap kollekcióból származó 120x60 cm-es kiságy az, amit keresel! A matrac három különböző magasságban helyezhető el, ami a növekvő babádnak a tökéletes kényelmet biztosítja. Ráadásul három kivehető léccel (rugós kialakítással) is rendelkezik a kiságy, így a nagyobb gyermekek gyermek könnyedén ki és be mászhatnak kényelmes pihenőhelyükre.

Érezze a természetes anyagok és a kifinomult dizájn összhangját a Snap kollekciós kiságyban, és adjon otthont egy stílusos és kényelmes alvóhelynek gyermekének!

- bővebb leírást a lap alján találod

Matrac: Nem
Ágyneműtartó: Nem
Leesésgátló: Nem
Várható szállítás 2-6 hét

Ez még talán érdekelhet

Kezdőlap PI Snap átalakítható kiságy 140*70 cm

PI Snap átalakítható kiságy...

Ár 155 331 Ft
Kezdőlap PI Snap 2 ajtós szekrény szürke színben
Kezdőlap PI Snap könyvszekrény szürke színben

PI Snap könyvszekrény...

Ár 129 596 Ft

A kiságy anyaga a minőség és a tartósság jegyében készült: festett MDF, tömör bükkfa (lécek, lábak és teteje), melamin lézeres élekkel (fej- és lábrész) és laminált MDF lap (alja). A termék megfelel az EN-716 szabványnak, így biztos lehet benne, hogy babája biztonságban van.

Opciósan rendelhetsz hozzá Alsófiókot vagy másnéven ágyneműtartót és matracot is.
Az alsófiók - mellyel, strapabíró, praktikus és tágas tároló tér, melybe kényelmesen elhelyezhető az ágynemű és minden szükséges dolog, akár a gyermek játékai is. Az alsófiók csendesen és kényelmesen kihúzható görgőkkel van felszerelve.

A martac tulajdonságai: Modern gyermekmatrac: - kemény poliuretán hab és természetes latex kombinációja, - szabad levegőkeringés vízszintes és függőleges szellőzőcsatornákon keresztül, - kemény, biztonságos perem a biztonság javításához és az első lépések megkönnyítéséhez, - cserélhető szintetikus latex betét - egy finom és tartós pamut kötött huzat, puha vatelin és szivacs habszivaccsal bélelve, egyedi alváskényelmet biztosít. Hatékonyan felszívja az izzadtságot.

PI snap grey 120*60

Adatlap

Teljes magasság
87 cm
Szélesség
125 cm
Mélység
66 cm
Összeszerelést igényel?
Igen
Matracméret
120 x 60 cm
Kapcsolódó termékek ( 16 további termék ugyanebből a kategóriából )