Kezdőlap PI Snap átalakítható kiságy 140*70 cm

PI Snap átalakítható kiságy 140*70 cm szürke

155 331 Ft

122 308, áfa nélkül

Adóval együtt

Fedezd fel a Snap kollekció sokoldalú szürke színű kiságyát, ami nem csak egy ágy!

Kedves Kismamák! Ismerd meg a Snap kollekció 140x70 cm-es szürke színű kiságyát, ami a gyermeked növekedésével együtt alakul. Ez a lenyűgöző babaágy később kisággyá változtatható, így a gyermeked hosszú éveken keresztül élvezheti. A matrac három különböző magasságban helyezhető el a növekedési igényekhez igazodva, és a rugós kialakítású három kivehető léccel a kiságy még kényelmesebbé válik, mivel a nagyobb gyermekek könnyedén ki és bebujhatnak rajta.

- bővebb leírást a lap alján találod

Matrac: Nem
Ágyneműtartó: Nem
Leesésgátló: Nem
Várható szállítás 2-6 hét

Ez még talán érdekelhet

Kezdőlap PI Snap rácsos kiságy 120*60 cm

PI Snap rácsos kiságy...

Ár 123 963 Ft
Kezdőlap PI Snap 2 ajtós szekrény szürke színben

Mielőtt megkérdeznéd: igen, a matrac nem tartozik az alapcsomaghoz, de a Pinio Sensitive matrac kiválóan illeszkedik a 140x70 cm méretű kiságyhoz, amit külön meg lehet vásárolni. Ezen kívül további praktikus kiegészítőket is találsz hozzá, mint fiók, ágyneműtartó a kis holmik tárolására és a leesésgátló.

Az anyagok? Festett MDF, tömör bükkfa azokon a részeken, ahol a legfontosabb (lécek, lábak és teteje), melamin lézer vágott élekkel az ágy két végén, és laminált MDF lap az alján. Természetesen, minden egyes darabja megfelel az EN-716 szabványnak, így biztonságban tudhatod gyermeked.

Hozd el otthonodba ezt a multifunkcionális és kifinomult kiságyat a Snap kollekcióból, és biztosítsd gyermekednek a minőségi alvás élményét.

PI Snap grey 140*70

Adatlap

Teljes magasság
92 cm
Szélesség
145 cm
Mélység
76 cm
Összeszerelést igényel?
Igen
Matracméret
140 x 70 cm
Kapcsolódó termékek ( 16 további termék ugyanebből a kategóriából )